Zweden en Finland thuis


 SDC11314.JPGOh jee.... Na de verloren Finale was de motivatie even wat minder, zelfs zitten denken aan het afsluiten van mijn interland carrière. Maar ja voor het voetbal ga ik toch al niet meer heen en als dat wegvalt dan verwaterd natuurlijk ook het bier drinken en de leuke vakanties. Dus ik stel mij nog steeds ter beschikking van Oranje. Laat de FIFA en de EUFA lekker loten waar ik naar toe moet op vakantie.

Dus lekker een middagje in het Loosie zitten voor de wedstrijd tegen Zweden en voor de match tegen de Finnen trekken we in vol ornaat naar de Ierse Pub / Sportsbar ergens in Rotterdam. Eerlijk gezegd weet ik van de wedstrijden nog maar vrij weinig behalve dat de categorie 2 kaarten die per abuis besteld waren in de kuip betekent dat je aan het einde van de bocht zit tegen de achterlijn aan. Gelukkig was het niet uitverkocht en konden we een stukje opschuiven en lekker lallend van het bier vooral bezig waren met de discussie naar welke uitwedstrijden we wel niet moesten dan dat we met de wedstrijd bezig waren.

Wedstrijden werden simpel op routine gewonnen denk ik....ik weet er echt weinig meer van. 2-1 is natuurlijk wat magertjes, maar de 4-0 tegen Zweden maakt maar 1 ding duidelijk. Dit wordt een makkelijke kwalificatie. En als we er niet heel erg om denken dan hoeven we niet eens uit naar Zweden want dan is al lang alles beslist.

Zo jammer dat ik ook geen foto's meer heb kunnen vinden, kan me nauwelijks voorstellen dat ik mijn camera niet bij me had.. sterker nog ik weet wel zeker dat ik wat mee had genomen. Heb ondertussen een Nikon D90 en die heb ik laten zien in Rotterdam en in Amsterdam met een nieuwe telelens lopen experimenteren...... maar op welke harddisk of op welke gebrachte pc heb ik die dingen ook al weer neergezet....toch nog wat gevonden.

Zweden   Finland   thuis   Kuip   Arena   Loosie  Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl  Voeg dit bericht toe aan Ekudos  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan Bligg.nl  Voeg dit bericht toe aan tagmos.nl  Voeg dit bericht toe aan google.com  Voeg dit bericht toe aan Twitter.com  Voeg dit bericht toe aan facebook


Fotos

cat-ii-plaatsen-SDC11310.JPG
volkslied-tegen-de-finnen-SDC11314.JPG
heel-wat-betere-plaatsen-SDC11317.JPG
yeaaahh-gewonnen....alweer-SDC11320.JPG